För samarbete och solidaritet i Söderhamn!

Söderhamns Socialdemokrater vill att innevånare i Söderhamns kommun följer de beslut och rekommendationer som kommer från regering och ansvariga myndigheter. Besluten som tas där är för att vi tillsammans ska klara av Coronasmittan. Det är nu vi på riktigt kan visa prov på den
solidaritet som har byggt vårt land. Tillsammans kan vi hjälpa varandra!

Det är ytterst viktigt att gammal som ung respekterar de beslut och rekommendationer som förmedlas via regering och myndigheter. Om någon i din närhet behöver hjälp, erbjud den om du kan utan att sprida smittan vidare. Vi måste solidariskt skydda riskgrupperna så långt det är möjligt. I övrigt försök att leva så vanligt som möjligt trots alla begränsningar som kommer.

Tänk även på att många företag kommer att få det väldigt svårt så om du kan bidra till att hjälpa dem så gör det utifrån din situation

facebook Twitter Email