Vi är redo för opposition

Centerpartiet har i förhandlingar meddelat att de ämnar styra Söderhamn tillsammans med koalitionen dvs. Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna. Socialdemokraterna i Söderhamn väljer inför detta faktum att gå i opposition. Vår vilja har varit att skapa en stark och stabil blocköverskridande majoritet men de borgerliga partiernas önskan om ett ”nytt styre” har varit större.


För Söderhamns bästa kommer vi nu inte sätta käppar i hjulet utan försöka genomföra en smidig övergång, därefter kommer vi bedriva en aktiv opposition och en socialdemokratisk politik. En politik som präglas av solidaritet, jämlikhet och tillit.


-”Vi är valda att föra en sossepolitik och inte vara ett stödparti åt Alliansen” säger Alexandra Gard som en kommentar till det nya läget.

Alexandra Gard
Ordförande
Johannes Tyve
Vice ordförande

facebook Twitter Email