Eva Lindberg toppar fortsatt listan till region Gävleborg

Idag har Socialdemokraterna i Gävleborg beslutat om vilka som ska företräda partiet i region Gävleborg för nästa period 2018-2022. Toppar listan gör Eva Lindberg från Söderhamn som under den här perioden leder regionen.

På 14 plats kan vi hitta Marcus Gard som är ett nytt namn till regionen från Söderhamn. Fler från Söderhamn är Anneli Hirsimäki, Sven-Olof Larsson och Fredrik L’Estrade på 31, 32 och 46 plats.

Efter en förändring under kongressen kom också Katarina Hedberg och Jan-Evert Hagström med från Söderhamn. Vi är stolta över att fått in en bra representation från Söderhamn där hela kommunen är representerad, vi har både en lång erfarenhet men också förnyat oss. En stark ledning för region Gävleborg under nästa mandatperiod.

facebook Twitter Email